potatoes, brambory, pommes de terre, kartoffeln, aardappelen, patatas, krompir

kartoffeln, krompir, brambory, potatoes, patatas, pommes de terre, aardappelen

krompir, potatoes, pommes de terre, brambory, aardappelen, kartoffeln, patatas

patatas, krompir, brambory, potatoes, kartoffeln, aardappelen, pommes de terre

brambory, krompir, pommes de terre, patatas, kartoffeln, potatoes, aardappelen

Proizvodi

Krompir
Celoten krompir pridelamo na način integrirane pridelave. Kontrolni pregled opravi kontrolna organizacija “Bureau Veritas”, ki nam tudi izda certifikat.

Na kmetiji pridelujemo le najboljše in v svetovnem merilu priznane sorte (Agria, Jelly, Marabel).

Vsako leto pridelamo nekaj 100 ton krompirja, ki ga skladiščimo v naše skladiščne prostore, tako, da zagotovimo našim kupcem stalno dobavo krompirja skozi vse leto.

06

Vakuumsko pakiranje predstavlja revolucijo v načinu kupovanja in shranjevanja živil. S shranjevanjem živil v vakuumu se je uporabnost živil močno podaljšala v primerjavi s shranjevanjem v shrambi, hladilniku ali zmrzovalniku. Zrak povzroča, da živilo postane žaltavo in plesnivo, lahko povzroči vretje, izsušitev ali pa celo ozebline. Vakuumsko pakiranje ohranja živilo dolgo časa bolj sveže in okusnejše!

OLUPLJEN KROMPIR VAKUUMSKO PAKIRAN
Je naš najprepoznavnejši izdelek. Krompir je sveže olupljen in vakuumsko pakiran, brez dodanih konzervansov. Priporočamo ga vsem gastronomskim obratom, kateri želijo biti boljši. Z našim krompirjem boste prihranili veliko časa, imeli čistejše delovno okolje. Z našim krompirjem boste racionalnejši. Krompir je iz integrirane pridelave, saj se zavedamo, da je kakovost hrane na prvem mestu. Krompir pakiramo po 5 kg in 10 kg. Po naročilu ga narežemo za pomfrit, na kocke ali krhlje.

14

OLUPLJENA ČEBULA VAKUUMSKO PAKIRANA
Čebula je ena najstarejših zelenjav, ki jih pozna človek in jih lahko najdemo v skoraj vseh receptih in pripravkih vsej kultur na svetu. Je sestavina skoraj vsake jedi, kjer se praži ali kuha, v svežih solatah in kot pikantno prilogo ali omako. Z našo čebulo iz integrirane pridelave boste zelo zadovoljni. Vrečko odprete, čebulo narežete po svojih željah ter jo spražite. Vakuumsko pakirana čebula ohrani vso svežino in okus tako da bodo vaše jedi postale še boljše. Čebulo vam dostavimo v rinfuzi v PVC posodah ali pakirano po 5 kg. Čebulo po naročilu narežemo v kolobarje ali jo sesekljamo.

53

OLUPLJEN ČESEN VAKUUMSKO PAKIRAN
Česen se uporablja kot začimba. Ima karakteristični okus (variira glede na intenzivnost in metodo kuhanja) in vonj, ki se dobro izrazi šele s kuhanjem. Uporablajte naš česen in se prepričajte sami. Jedem boste dodali dodano vrednost. Česen pakiramo od 1 kg pa do 5 kg.

54